Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este VETERANA de RAZBOI care dupa Afganistan s-a facut FOTOMODEL! Arata FABULOS (FOTO)

B1 B1,
Cine este VETERANA de RAZBOI care dupa Afganistan s-a facut FOTOMODEL! Arata FABULOS (FOTO)

Hope Howard , este veterana de razboi a strans pe retelele de socializare o „armata” de fani  de cand a inceput sa fie tot mai activa. Fotografiile postate sunt provocatoare si. continuă pe B1

Cine este PSD-istul care si-a luat la bataie o colega din CGMB, in prezenta Gabrielei Firea (VIDEO)

Imaginile de la sedinta de miercuri din cadrul consiliului General al Municipiului Bucuresti, prezidata de Gabriela Firea, au scandalizat opinia publica. Tensiunile au escaladat dupa ce viceprimarul.

Fostul iubit al Ioanei Basescu, in culmea FERICIRII! Cine este cunoscuta VEDETA cu care s-a cuplat (FOTO)

Fiica fostului Presedinte al Romaniei, Ioana Basescu a trecut peste relatie pe care a avut-o cu Giovanni Francesco. Are o viata implinita tinand cont ca s-a casatorit si a nascut un copil.

Guvern: Veteranii de razboi care nu au putut fi improprietariti cu terenuri vor fi despagubiti financiar

Guvernul a stabilit joi, printr-o hotarare, suma minima cu care vor fi despagubiti veteranii de razboi care, din cauza deficitului de terenuri in localitatile de domiciliu, nu au putut fi improprietariti, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Erau in luna de miere, cand sotul ei a uitat complet cine este! Ce s-a intamplat cu barbatul, cateva luni mai tarziu

O tanara mama a povestit modul tragic in care si-a pierdut sotul, dupa ce i s-a pus un diagnostic ingrozitor: tumoare pe creier.Emma Cotillard, acum in varsta de 33 de ani, din.

Romanca ce isi vindea VIRGINITATEA pe internet a gasit CUMPARATOR! L-a costat 2,3 milioane de euro! Cine este barbatul (FOTO)

Alexandra Khefren se mandreste cu modul in care arata cu fiecare ocazie pe care o are. Posteaza mereu poze sexy pe retelele sociale, fanii eu ramanand mereu impresinati de aspectul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )